Voor In-Company Presentatie- en Pitch-Trainingen, Workshops en Seminars op maat:
bel: 030 - 304 00 25  of  mail: maartje[at]sprekershuys.nl


KLIK HIER voor referenties

1daagse Presentatietraining

De 1daagse Presentatietraining is voor een ieder die inzicht wenst in alle presentatievaardigheden die van belang zijn voor een optimale, ontspannen en boeiende presentatie.
Of je nu medewerker, leidinggevende, ondernemer of werkzoekend bent, deze training geeft je inzicht, inspiratie en veel tips ten behoeven van jouw personal brand.

Je maakt kennis met Pauline van Aken en haar werkwijze. Je werkt aan je presentatie- en communicatie- vaardigheden en je krijgt het boek 'durf, leer en presenteer' of 'Present Yourself with

Power' cadeau.KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

KLIK HIER VOOR DE AGENDA

 


Inhoud training:

De 1daagse Presentatietrainingen vinden doordeweeks plaats van 10:00-16:00 uur in Peg's Pandje, Molendijk 3, 3632 EM, te Loenen aan de Vecht.

Maatwerk

voor minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers die aan hun presentatievaardigheden willen werken. De trainingen zijn interactief en er is altijd ruimte voor de individuele vraagstukken.

Kosten van de 1daagse training: € 585,- excl. btw en incl. lunch, drankjes en versnaperingen en het DLP boek:

'durf, leer en presenteer, zet jezelf neer' of 'Present Yourself with Power'.

.

Doel van de 1daagse Presentatietraining:

Je krijgt een optimaal bewustzijn en inzicht in je eigen wijze van presenteren, in hóe je jezelf neerzet. Inzicht in je sterktes/kwaliteiten en in je aandachtspunten. Je leert je eigen spanning lokaliseren en krijgt de handvatten om deze te doorbreken, waardoor je meer zelfvertrouwen en plezier kunt ervaren tijdens je presentaties. Je werkt aan je personal brand en je leert hoe je effectief aan de slag kunt met je inhoud en hoe je deze kernachtig en duidelijk krijgt.

Om dit te bereiken wordt er a.d.h.v. je pitch (+ indien wenselijk m.g.v het DLP spel) onder andere gewerkt aan:

  • Verbale presentatievaardigheden: woordkeuze, spraak en stemgebruik, denk ook aan tempo, duidelijke taal, articulatie, stemvolume -en kwaliteit.
  • Non-verbale presentatievaardigheden: adem en lichaamstaal, denk aan houding, gebaren, mimiek en het oogcontact met je publiek.
  • Totale presentatie met betrekking tot het ontspannen, boeiend, duidelijk en geloofwaardig overkomen. Hierbij is de synergie van groot belang en de mate van zelfvertrouwen en lef, of te wel: komt wát je bedoelt overeen met wát je laat zien en horen.

Voor de 2daagse Presentatietraining, klik hier!

 

Voor de 3daagse Presentatie Verdiepingstraining, klik hier!

 
  Peg's logo Pauline van Aken werkt vanuit Peg’s Communication. Dit is een handelsnaam van de V.O.F Peg’s. Ingeschreven bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 30197854 met BTW nummer: NL8135.38.166.B01.   Goededagvoorzitters