durf, leer en presenteer
zet jezelf neer
door Pauline van Aken


Dit boek, 288 pagina's, is een aanrader voor:
Presentatoren, Leidinggevenden, Politici, Trainers, Advocaten, Docenten, Entertainers, Acteurs, Voice-overs, Verslaggevers en alle anderen die zichzelf optimaal willen presenteren.

Presenteren met zelfvertrouwen en plezier. Dat wil jij toch ook: een presentatie boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten?

Met behulp van dit boek kun je zelfstandig werken aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook kan dit boek als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen.

“durf, leer en presenteer, zet jezelf neer” geeft inzicht, handvatten en nuttige tips. Met een kijkje in de keuken van onder andere Wendy van Dijk, Catherine Keyl, Sacha de Boer, Rick Nieman, Aad van den Heuvel, Albert Verlinde, Hans Wiegel, Ber Damen, Dirk Grootjans en Twan van de Kerkhof.


Prijs van het boek is 30,00 inclusief verzendkosten.

Klik hier
voor de boekrecensie door Piet Kaptein, recensent van o.a. de Locom, Merwe en Smart.
Klik hier voor de boekrecensie door Peter Zunneberg op betabanen.nl.
Klik hier voor de boekrecensie door Harald Roelofs - hoofdredacteur Intermediair PW


Referenties:
Agatha Klooster

 
  Peg's logo Pauline van Aken werkt vanuit Peg’s Communication. Dit is een handelsnaam van de V.O.F Peg’s. Ingeschreven bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 30197854 met BTW nummer: NL8135.38.166.B01.   Goededagvoorzitters