Durf, leer en presenteer - zet jezelf neer - studie editie

Het nieuwe boek van Pauline ligt rond begin november in de winkels.


durf, leer en presenteer
zet jezelf neer
Studie Editie
door Pauline van Aken


Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het eng vinden om voor een groep te spreken. Het staat zelfs in de Top 10 van grootste angsten! Gelukkig is spreken in het openbaar een vaardigheid die je kunt leren.

Van auteur Pauline van Aken is ook een studie-editie uitgekomen van 'durf, leer en presenteer', een compacte versie van de vorige editie, met als extraatje de DLP presentatie-checklist. Dit boek stelt je niet alleen in staat om zelfstandig te werken aan je presentatie- en spreekvaardigheden, het zal je ook helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan het als handleiding worden gebruikt door professionals die anderen coachen. Want een verhaal, speech of presentatie boeiend, ontspannen en persoonlijk neerzetten, dat wil toch iedereen?

Pauline van Aken is mediatrainer, presentatie- en communicatiecoach en tevens auteur. In haar eerste boek: 'Wat wil je nou eigenlijk zeggen, communiceren en jezelf laten zien' geeft zij de lezer inzicht in zijn manier van communiceren.
Het boek 'durf, leer en presenteer, zet jezelf neer' is gebaseerd op de expertise die Van Aken opdeed in haar werk als mediatrainer en presentatiecoach, voortbouwend op haar ervaring als presentator van onder andere SBS6 Hart van Nederland en Aktie Nieuws. Ook de stem van Pauline is bekend, vooral bij de jeugdige kijkers van Nickelodeon.

Prijs van het boek is 22,50 inclusief verzendkosten.

'Coach Pauline van Aken vertelt op heldere wijze meer over het vak presenteren.'
Sacha de Boer presentator NOS journaal.

'Pauline van Aken laat je zien wat het juiste recept is voor een geslaagde presentatie.'

Wim van Putten, media consultant. 
  Peg's logo Pauline van Aken werkt vanuit Peg’s Communication. Dit is een handelsnaam van de V.O.F Peg’s. Ingeschreven bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 30197854 met BTW nummer: NL8135.38.166.B01.   Goededagvoorzitters