UITVERKOCHT
 

Wat wil je nou eigenlijk zeggen
communiceren en jezelf laten zien
door Pauline van Aken

Begrijpen we elkaar nog wel? Heel vaak niet. Iemand zegt iets en de ander raakt geïrriteerd, wordt kwaad, verdrietig of is teleurgesteld. Meestal onnodig. We kunnen namelijk niet precies weten wat de ander bedoelt, mits we niet alleen leren luisteren met onze oren, maar ook met ons hart. We horen vaak wat we willen horen en luisteren wel naar wat er letterlijk wordt gezegd, maar we staan te weinig open voor de manier waarop er iets wordt gezegd.

Zou het niet heerlijk zijn als we elkaar werkelijk zouden begrijpen? Pauline van Aken geeft je inzicht in wat communicatie allemaal inhoudt. Daarnaast geeft ze aan wat er mis kan gaan wanneer er niet juist wordt gecommuniceerd. Communiceren doen we niet alleen met woorden, maar ook non-verbaal, dus met ons lichaam, onze houding, onze gezichtsuitdrukking, en de gebaren die we maken. Dit boek is voor iedereen die duidelijker wil communiceren en zichzelf en anderen beter wil begrijpen.

"Wat wil je nu eigenlijk zeggen" gaat diep in op alle verbale en non-verbale vormen van communiceren. Tevens geeft Pauline aan hoe je meer inzicht kunt krijgen in je eigen wijze van communiceren.

Pauline van Aken is communicatiedeskundige en logopediste. Ze geeft onder meer les aan radio- en tv-presentatoren, ondernemers, executives, managers, advocaten, trainers en vele anderen die belang hebben bij duidelijk communiceren. Ze heeft als presentatrice diverse televisieprogramma's op haar naam staan.

 


 
  Peg's logo Pauline van Aken werkt vanuit Peg’s Communication. Dit is een handelsnaam van de V.O.F Peg’s. Ingeschreven bij de Kvk te Utrecht onder nummer: 30197854 met BTW nummer: NL8135.38.166.B01.   Goededagvoorzitters